Визуелен филозофски речник: 95 филозофски концепти претставени како графички дизајн

Philographics е првиот визуелен филозофски речник, преку кој, во формат на графички дизајн, прикажува претстави на 95 филозофски концепти.

1,445 total views, 4 views today