Интерактивен вовед во историјата на етиката

5.3.socrates-jones

Времето кое ќе го потрошите на оваа интерактивна занимација, верувајте, воопшто нема да го сметате за изгубено. Следете ги упатствата и започнете со „играта“ – со еден клик ТУКА.

601 total views, 1 views today