„Толку многу сонував за тебе“ – Робер Деснос

6.1.I-Have-Dreamed-Of-You-So-Much1

Дводимензионална анимација базирана на песната од францускиот поет Робер Деснос, J’ai tant rêvé de toi („Толку многу сонував за тебе“).

Режија: Ема Вакарелова, сценарио: Калина Свежин, звук: Јан Волси, глас: Томас Белар.

975 total views, 2 views today