Сречко Хорват за Шарли Ебдо, за проблемот на новата левица во Европа и светот

17.02.horvat

Филозоф, близок соработник на Славој Жижек со кого ја објави книгата „Што Европа сака“, редовен колумнист на британски Гардијан и американски Њујорк Тајмс, во разговор со Галеб Никашевиќ од Vice, Србија.

1,106 total views, 2 views today