Играјќи шах со Марсел Дишан

Barbican salutes Marcel Duchamp, man who transformed 20th century art

Краток пресек на она што би требало да се знае за концептуалната уметност, низ креативно осмислено и реализирано видео.

2,149 total views, 1 views today